Thorbecke Huis
Ruim 20 jaar is Ben Keizers werkzaam geweest bij de overheid. Met een meer dan gemiddelde belangstelling voor de financiele kant van het overheidshandelen, heeft Ben in de begin jaren negentig de overstap gemaakt naar het financieel beleid van welzijn.
Nieuw pand met Natuursteenstrips
Medio 2011 heeft Ben samen met Gerke Visser een bedrijf opgestart, Keizers & Visser. Beide begeleiden de lokale overheid en samenwerkende partijen bij veranderingsprocessen en implementatietrajecten. Ben licht toe: ‘Hiervoor was het Thorbecke huis in gebruik voor diverse gelegenheden. Zo werd er yoga gehouden, vergaderingen etc. In december 2013 is het pand volledig gestript en is het opnieuw opgebouwd. In die tussentijd heeft Kroeze Interieurbouw (een goede relatie van The Flagstone Company) contact met ons opgenomen. De keuze is gevallen op de Oranje Kwartsiet Natuursteenstrips voor beneden en Rustieke Lei Natuursteenstrips voor boven.
De Natuursteenstrips komen volledig tot hun Recht
Bezoek onze showroom
Het advies om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.
Kom dus bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat.
Johan Rudolph Thorbecke
Johan Rudolph Thorbecke heeft in 1851 de Gemeentewet als uitvloeisel van de Grondwet gepresenteerd. De achterliggende gedachte was de toen geldende opvatting dat de overheid er is ter bescherming van de bevolking (nachtwakersstaat). Inmiddels is Nederland een welvaartsstaat en heeft de overheid een rol in bijna elke vezel van de samenleving. Toch is diezelfde gemeentewet nog steeds het fundament van het gemeentelijke bestel.
Dé plek waar de overheid aan het denken wordt gezet om op een andere manier te kijken naar de uitvoering en organisatie van haar taken. Niet in oude patronen en bureaucratisch, maar vernieuwend en ‘out of the box’, mét de gewenste bestuurlijke invloed. bron: www.staatshuys.nl